Tuesday, December 21, 2010

GiveAway Akhir Tahun 2010

Hi guys! Lewat entri kiwi hari ni pasal pagi tadi bangun agak lewat, tido lepas subuh [jangan tiru!]. Penat sangat sampaikan baca Mathurat pun tak habis. Huhu.. 0k.. Untuk hari ni, kiwi nak join GA Tok Esah iaitu GiveAway Akhir Tahun 2010.


Perlu lengapkan slogan juga! Azam saya tahun 2011 ialah berusaha untuk meningkatkan prestasi diri sendiri dan orang2 sekeliling dengan ilmu pengetahuan dan sikap positif. Berbakti kepada ibu ayah yang selama ini telah banyak berjasa kepada saya. Menjadi hamba yang solehah dalam mengamalkan suruhanNya dan meninggalkan laranganNya. AMin..

Lastly, kiwi nak tag 3 followers bertuah iaitu Rabiatul, Faty & Ayuni. Kepada pembaca di luar sana, jom lah join sekali. Hadiah menarik tau! Nak tau, kena la terjah blog Tok Esah. Hehe :D

4 comments:

~faty~ said...

thnks kiwi..
ada pape yg best lagi,shout la ek..
hehe..
=)

kiwi said...

Tak sempat bgtau, faty dah terjah dulu. i loike!:))

Tok Esah said...

Salam, terima kasih kerna sudi join GA akhir tahun.. semoga azam tahun baru tercapai..

p/s: maaf sibuk sikit nak balas, exam 2 minggu!!

senarai nama penuh boleh lihat sini..senarai penuh join GiveAway akhir tahun 2010

kiwi said...

ok tok. eh, tok esah pon study lagi ke? study molek deh tok!

Labels

Adam (7) Alaf21 (2) Award (10) Beble (43) Ben Ashaari (6) Blog (20) blurr (11) Bola (1) borang (2) Buffered Earning (2) Cikgu (9) Cinta (13) Class (6) Comel (5) Contest (36) Dakwah (15) Entertainment (8) Exercises (7) Fakta (27) Famili (15) Follower (4) Food (1) Form1 (8) Form2 (11) Form3 (11) Form5 (2) Formulae (15) Friends (12) Funny (14) Gempak (6) Giveaway (44) Guru (7) Hawa (12) Hlovate (3) Iklan (10) induksi (2) interview (2) Jemari Seni (2) Jiwa Kacau (33) Jurulatih Utama (3) Kereta (5) Kiwi (37) Komik (2) Kucing (8) Link (2) Lyrics (2) Mathematics (22) Motivasi (17) Movie (1) Notes (20) Novel (4) Nuffnang (7) Panas (9) Past Year Questions (5) PBS (10) Petua (2) PT3 (4) Puisi Kreatif (13) RAM (1) rpt (9) Segmen (16) Sekolah (35) Senarai semak (5) senarai semak pbs (5) SPM (4) spp (1) Story (24) Student (25) Surat (5) Tagged (15) Tazkirah (30) Tips (40) Tutorial (10) Wordless Wednesday (4)