Sunday, December 19, 2010

emma watson dan ipad

Tadi baca paper migguan malaysia. Tiba2 ternampak gambar emma watson. Fulamak.. Rupanya dia jadi penghias muka depan pertama kpd majalah 'bergerak'. ouh, lupa nak bagitau, tajuk artikel tu 'Emma watson melakar sejarah iPad'.

Err.. Korang tau kan Emma Watson tu sapa? Ala.. Yang berlakon jadi Hermaine dalam semua filem Harry Potter the series tu.. Dia ni berlakon daripada kecik. Dah besar jadi penghias muka depan majalah sana sini termasuk ipad. Boleh dikatakan dia ni seorang yang berjaya la. Lagipun, ipad tu kan sekarang makin feymes. makin feymes la dia. [Bestnya..nak jugak..hehe]

Kalau nak tau lebih lanjut korang search la kat google. Tak pun kat paper online. Kiwi malas nak cerita panjang.

Gambar terbaru dia dalam paper berambut pendek. Dengan rambut tu, dia nampak jauh lebih matang daripada usia sebenar. [sebenarnya pelik]. Huhu. Korang tengok la sendiri. Gambar ni kiwi ambik daripada goolge.

2 comments:

Rozuan Ismail said...

mcm laki jambu plak nampak dia rmbut pendek

kiwi said...

hehe..tu la kiwi kurung [pelik] kat artikel..

Labels

Adam (7) Alaf21 (2) Award (10) Beble (43) Ben Ashaari (6) Blog (20) blurr (11) Bola (1) borang (2) Buffered Earning (2) Cikgu (9) Cinta (13) Class (6) Comel (5) Contest (36) Dakwah (15) Entertainment (8) Exercises (7) Fakta (27) Famili (15) Follower (4) Food (1) Form1 (8) Form2 (11) Form3 (11) Form5 (2) Formulae (15) Friends (12) Funny (14) Gempak (6) Giveaway (44) Guru (7) Hawa (12) Hlovate (3) Iklan (10) induksi (2) interview (2) Jemari Seni (2) Jiwa Kacau (33) Jurulatih Utama (3) Kereta (5) Kiwi (37) Komik (2) Kucing (8) Link (2) Lyrics (2) Mathematics (22) Motivasi (17) Movie (1) Notes (20) Novel (4) Nuffnang (7) Panas (9) Past Year Questions (5) PBS (10) Petua (2) PT3 (4) Puisi Kreatif (13) RAM (1) rpt (9) Segmen (16) Sekolah (35) Senarai semak (5) senarai semak pbs (5) SPM (4) spp (1) Story (24) Student (25) Surat (5) Tagged (15) Tazkirah (30) Tips (40) Tutorial (10) Wordless Wednesday (4)