Friday, November 20, 2009

new post~~

Bismillahirrahminirrahim

Xde ape sebenarnye yang aku nak post,,
saje meluah perasaan yang sedikit senang sebab semua tesis dah siap print,,
3 copy,,
bile pk2 blk,,sbnrnye kejap je kalau nk siapkan edit tesis
tp disebabkan perasaan malas yang menebal dalam diri,,amik masa 2-3 minggu jugakla jadinya,,
astaghfirullah,,
napela aku malas sangat,,
macammane hidup nak maju kalau malas2,,
isk2,,
so nye,,
next time jgn mls2,,

hah,,aku dah habis exam dah
sem dpn pulak praktikal
huhuhu
mampu ke aku nak ngajar budak2 ni??
em insyaallah,,yep!! aku mesti boleh,,an?? ^^
(cuba meyakinkan diri sendiri sebenarnye)

oklah,,hari dah lewat sgt ni
esok ak nk kene edit lagi tesis
then convert kpd pdf,,
xreti nak buat cmne tp try jela,,
pastu burn n anta cd pd fakulti n library
then binding tesis n submut pd supervisor
then jilid 2 tesis sbb satu nk anta pd kpm n satu lg utk JPN

pastu merdeka la kejap ^^
just tgl habiskan lesen kereta
hehe byk jugak plan aku tuk cuti ni,,
tp aku lbh suka buat apa yg penting dulu
k la,,btl2 lewat,,dah msk pkul 2
karang lewat plak subuhku,,
nauzubillah
moga2 esok ak mudah bgn pg,,
insyaallah,,

semoga hari esok lbh baik drpd hari ini ^^

No comments:

Labels

Adam (7) Alaf21 (2) Award (10) Beble (43) Ben Ashaari (6) Blog (20) blurr (11) Bola (1) borang (2) Buffered Earning (2) Cikgu (9) Cinta (13) Class (6) Comel (5) Contest (36) Dakwah (15) Entertainment (8) Exercises (7) Fakta (27) Famili (15) Follower (4) Food (1) Form1 (8) Form2 (11) Form3 (11) Form5 (2) Formulae (15) Friends (12) Funny (14) Gempak (6) Giveaway (44) Guru (7) Hawa (12) Hlovate (3) Iklan (10) induksi (2) interview (2) Jemari Seni (2) Jiwa Kacau (33) Jurulatih Utama (3) Kereta (5) Kiwi (37) Komik (2) Kucing (8) Link (2) Lyrics (2) Mathematics (22) Motivasi (17) Movie (1) Notes (20) Novel (4) Nuffnang (7) Panas (9) Past Year Questions (5) PBS (10) Petua (2) PT3 (4) Puisi Kreatif (13) RAM (1) rpt (9) Segmen (16) Sekolah (35) Senarai semak (5) senarai semak pbs (5) SPM (4) spp (1) Story (24) Student (25) Surat (5) Tagged (15) Tazkirah (30) Tips (40) Tutorial (10) Wordless Wednesday (4)