Sunday, November 13, 2011

Kome tanya, den jawab


Kisah harianku di sekolah yang majoritinya student cina.

Student A: Cikgu, kamu nak kawen ka?
Sy: Kenapa pulak tanya macam tu?
Student A: Sebab kamu senyum-senyum ma..
Sy: .... Senyum pun sala?? =='

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Student B: Cikgu, siapa paling handsome dalam kelas?
Sy: Takde, sebab kamu semua muka jambu [jawab dlm hati je]

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Student C: Cikgu, sy mau sunat!
Sy: !!! [Tak tau main cakap je. Aku sunatkan betul2 baru tau!]

Huhu, ade macam2 lagi kerenah student ni. Tak rajin nak taip semua. Ni pun sebab boring tak tau nak buat ape. hehe


4 comments:

sergeant keroro said...

biasala budak2 cikgu, hehe :p

keri ikhwan said...

Layan je laa.. best gak layan soklan bodoh camtu. haha

kiwi said...

bukan budak2 tp kanak2. hehe

kiwi said...

@keri ikhwan sbb kiwi layan la keluar soalan2 tu.. huhu

Labels

Adam (7) Alaf21 (2) Award (10) Beble (43) Ben Ashaari (6) Blog (20) blurr (11) Bola (1) borang (2) Buffered Earning (2) Cikgu (9) Cinta (13) Class (6) Comel (5) Contest (36) Dakwah (15) Entertainment (8) Exercises (7) Fakta (27) Famili (15) Follower (4) Food (1) Form1 (8) Form2 (11) Form3 (11) Form5 (2) Formulae (15) Friends (12) Funny (14) Gempak (6) Giveaway (44) Guru (7) Hawa (12) Hlovate (3) Iklan (10) induksi (2) interview (2) Jemari Seni (2) Jiwa Kacau (33) Jurulatih Utama (3) Kereta (5) Kiwi (37) Komik (2) Kucing (8) Link (2) Lyrics (2) Mathematics (22) Motivasi (17) Movie (1) Notes (20) Novel (4) Nuffnang (7) Panas (9) Past Year Questions (5) PBS (10) Petua (2) PT3 (4) Puisi Kreatif (13) RAM (1) rpt (9) Segmen (16) Sekolah (35) Senarai semak (5) senarai semak pbs (5) SPM (4) spp (1) Story (24) Student (25) Surat (5) Tagged (15) Tazkirah (30) Tips (40) Tutorial (10) Wordless Wednesday (4)