Thursday, October 13, 2011

Pilihan raya: Lantikan pegawai SPR bermula

Pilihan raya: Lantikan pegawai SPR bermula

Oh oh.. hari tu ada terbaca post seorang kawan kat facebook mengatakan dia dilantik sebagai salah seorang pegawai SPR.. Uhh!! Jeles rasanya. Kiwi nak jugak!

Tup.. Tup hari ni keluar dalam meeting beberapa orang cikgu petang dilantik sebagai pegawai SPR ni.. Huhu.. tapi ramai chinese la. Pada yang tak terpilih boleh voluteer jadi penunjuk arah ke.. Jadi kerani kee... Kiwi terfikir jugak, kalau join dapat pengalaman, dapat tambah duit jugak. RM200 lebih dalam masa sehari. Sapa nak bagi kan... Heheheh..

Nak jugak! Nak jugak! SO kiwi pun bagi jela nama pada Puan principle kami.. Puh.. Puh.. harap2 sempat la..

Oh2~ Hari ni merupakan hari kedua bebudak sekolah exam.. Ingat yang ambik exam je ke letih? Orang yang jaga exxam tu lagi letih tau. Letih wooo~ Asyik berdiri je memanjang. Sampai kejung kakiku. Huhu.. Tapi time exam ni sekolah sangat aman. Tu yang best! Hihi


P/s: Dah lantik pegawai ni, agak2 bila pilihan raya? Kiwi rasa tahun depan, bulan 3. korang rasa???

No comments:

Labels

Adam (7) Alaf21 (2) Award (10) Beble (43) Ben Ashaari (6) Blog (20) blurr (11) Bola (1) borang (2) Buffered Earning (2) Cikgu (9) Cinta (13) Class (6) Comel (5) Contest (36) Dakwah (15) Entertainment (8) Exercises (7) Fakta (27) Famili (15) Follower (4) Food (1) Form1 (8) Form2 (11) Form3 (11) Form5 (2) Formulae (15) Friends (12) Funny (14) Gempak (6) Giveaway (44) Guru (7) Hawa (12) Hlovate (3) Iklan (10) induksi (2) interview (2) Jemari Seni (2) Jiwa Kacau (33) Jurulatih Utama (3) Kereta (5) Kiwi (37) Komik (2) Kucing (8) Link (2) Lyrics (2) Mathematics (22) Motivasi (17) Movie (1) Notes (20) Novel (4) Nuffnang (7) Panas (9) Past Year Questions (5) PBS (10) Petua (2) PT3 (4) Puisi Kreatif (13) RAM (1) rpt (9) Segmen (16) Sekolah (35) Senarai semak (5) senarai semak pbs (5) SPM (4) spp (1) Story (24) Student (25) Surat (5) Tagged (15) Tazkirah (30) Tips (40) Tutorial (10) Wordless Wednesday (4)