Thursday, June 2, 2011

Showdown 2011 and the crews



Wahaha, biar betul ni. Kiwi buat post pasal Showdown 2011? Hehe, betul la. Apesal tak betul pulak. Ape, ingat kiwi tak layan ke Showdown 2011. Setiap minggu kiwi tengok tau. Memang HOT lah kalau diorang menari. Ha.. Tapi minggu ni punya kiwi tak sempat tengok pasal berebut TV dengan adik. Heheh. Kalau tak silap kiwi, kru2 yang tinggal setakat ni ialah Elecoldxhot, HMC Plhow, Force 136, Panic, Blazin Squad, Bounce Stepperz dan Rokusteps.



Ei, apesal sebut Elecoldxhot dulu? Hehe..pasal kiwi minat diorang lah! Masa awal2 hari tu diorang pakai baju yang sama 2 kali sampai maple loo tegur, 'korang tak de baju lain ke'. Hahha.. lebih kurang tu la ayat dia. Sekali nextweek nya Elecoldxhot ni muncul dengan baju warna warni. Haha ceria gitu. Pahtu lagu pun dah naik macam2 lah! Yang penting, bagi je lagu ape2, semua diorang boleh bawak. Dah la rentak sama je antara members, tajam plak tu pergerakan diorang. Fiuuuuuuuu.. Kiwi rasa group ni akan menang dalam Showdown 2011. Hehehe... Pandai2 je kiwi ni kan. Tak la. KIwi cakap pasal kiwi sokong diorang. Ape2 pun, you guys, Malaysian people la yang tentukan.

Ha.. untuk pastikan kru yang korang minat akan terus bertanding dalam Showdown 2011, jangan lupa undi kru kegemaran anda, ok!

6 comments:

Shaherah said...

shera minat gler ECX ni.. ECX ngan HMC.. pehh.. cair cair..

nak gune twitter ea? follow shera dulu.. nnti shera ajar.. haha.. shera pun baru guna twitter.. tak pandai sgt.. ^_^

kiwi said...

hehe, tau tak pe..best kan diorang

hah, follow ni untuk ape pulak? hehheheh

Rozuan Ismail said...

ini kpop ke?serius wan tak tahu

kiwi said...

kpop ke? rasanya tak. untuk showdown ni, diorang kena reka kareografi sendiri mengikut lagu yang telah ditentukan untuk minggu tu. macam minggu ni punya kalau tak silap lagu2 backstreetboys. kalau nak tau lagi, kena la tengok, setiap rabu, pukul 9.30 kt 8tv, ulangan malam selasa minggu depannya :)

cucu umie said...

ayie lebih suka HMC..gempak gitu/.hoho

kiwi said...

HMC pun not bad, nak tau sape menang, kena la tunggu :)

Labels

Adam (7) Alaf21 (2) Award (10) Beble (43) Ben Ashaari (6) Blog (20) blurr (11) Bola (1) borang (2) Buffered Earning (2) Cikgu (9) Cinta (13) Class (6) Comel (5) Contest (36) Dakwah (15) Entertainment (8) Exercises (7) Fakta (27) Famili (15) Follower (4) Food (1) Form1 (8) Form2 (11) Form3 (11) Form5 (2) Formulae (15) Friends (12) Funny (14) Gempak (6) Giveaway (44) Guru (7) Hawa (12) Hlovate (3) Iklan (10) induksi (2) interview (2) Jemari Seni (2) Jiwa Kacau (33) Jurulatih Utama (3) Kereta (5) Kiwi (37) Komik (2) Kucing (8) Link (2) Lyrics (2) Mathematics (22) Motivasi (17) Movie (1) Notes (20) Novel (4) Nuffnang (7) Panas (9) Past Year Questions (5) PBS (10) Petua (2) PT3 (4) Puisi Kreatif (13) RAM (1) rpt (9) Segmen (16) Sekolah (35) Senarai semak (5) senarai semak pbs (5) SPM (4) spp (1) Story (24) Student (25) Surat (5) Tagged (15) Tazkirah (30) Tips (40) Tutorial (10) Wordless Wednesday (4)