Saturday, January 1, 2011

Tahun lepas punya cerita

Thaun lepas baru je berlalu. Baru beberapa belas jam je ni. Tapi bila sebut tahun lepas, macam dah lama je. Okey, bukan tu kiwi nak cerita sebenarnya. Hehe

Tahun Lepas masa baru2 aktif blogging ingat Nak kumpul 100 follower. Mula2 memang macam susah je. Ingatkan tak tercapai la. Walaupun susah, tapi tak mustahil. Buktinya, tercapai jugak cita2 kiwi sebelum 1.1.2011. Nak tau siapa follower ke 100 tu?


Follower ke 100 kiwi ialah goldazone86 atau lebih dikenali sebagai Awangku Johan. Maaf la kiwi tak ada apa2 yang special nak bagi. Award pun tak de. Thanks ya sudi jadi follower blog kiwi yang tak seberapa ni.

Kiwi rasa macam kenal je follower ke-100 ni. Kalau tak silap kiwi, dulu kami satu kolej dan dia adalah Jawatankuasa Mahasiswa Kolej Harun Aminurrashid. heheh..

Dan, follower pertama bagi tahun 2011 ialah...............


Nampak tak sapa? Haa kalau tak nampak kena ada 4 mata la jawabnya. Hehe, tak..tak..kiwi gurau2 je. Okey, follower pertama bagi tahun 2011 dan ke 101 bagi kiwi blurr ialah Tok Esah!! Time kasih banyak la tok sebab sudi follow kiwi. :))

Sekian sahaja kiwi melaporkan untuk entri kali ini. Berjumpa lagi di waktu lain. Sekian, Wassalam.

p/s: Sila klik gambar untuk paparan yang lebih jelas ;p

4 comments:

Rozuan Ismail said...

teruskan usaha dalam blog..boleh jadi terkenal la nanti

anip said...

sy follower yg keberape >_<

pearl jade said...

cik kiwi
sori ya,tag cik kiwi
mtk tlg jwb segmen saya
http://pearl-jade86.blogspot.com/2011/01/segmen-kenangan-hari-pertama-darjah-1.html
thanx ya...muaxx

kiwi said...

wan: insyaallah, doakanlah ye

anip: 44 kot?

pearl jade: okiey!

Labels

Adam (7) Alaf21 (2) Award (10) Beble (43) Ben Ashaari (6) Blog (20) blurr (11) Bola (1) borang (2) Buffered Earning (2) Cikgu (9) Cinta (13) Class (6) Comel (5) Contest (36) Dakwah (15) Entertainment (8) Exercises (7) Fakta (27) Famili (15) Follower (4) Food (1) Form1 (8) Form2 (11) Form3 (11) Form5 (2) Formulae (15) Friends (12) Funny (14) Gempak (6) Giveaway (44) Guru (7) Hawa (12) Hlovate (3) Iklan (10) induksi (2) interview (2) Jemari Seni (2) Jiwa Kacau (33) Jurulatih Utama (3) Kereta (5) Kiwi (37) Komik (2) Kucing (8) Link (2) Lyrics (2) Mathematics (22) Motivasi (17) Movie (1) Notes (20) Novel (4) Nuffnang (7) Panas (9) Past Year Questions (5) PBS (10) Petua (2) PT3 (4) Puisi Kreatif (13) RAM (1) rpt (9) Segmen (16) Sekolah (35) Senarai semak (5) senarai semak pbs (5) SPM (4) spp (1) Story (24) Student (25) Surat (5) Tagged (15) Tazkirah (30) Tips (40) Tutorial (10) Wordless Wednesday (4)