Tuesday, December 21, 2010

Special Award From Maryana - Lucky 200


Yay! Award lagi. Mata dah ngantuk tapi kiwi nak jugak post hari ni. Nak tau kenapa, teruskan bacaan. Kali ni daripada maryana. hehe. Of course sebab kiwi jadi follower maryana. As always. [betul ke eja nama beliau ni?]. Tapi kali ni special sikit [eh, sikit je?]. Erm.. tak. Special sangat2. Sebab?? Kiwi adalah follower maryana yang ke-200!!

Wah! Series tak sangka. Kiwi main follow je. Mana pernah tengok kiwi yang ke berapa. Kira kali ni betul2 lucky lah. Maryana siap buat entri khas untuk follower bertuah ni lagi [haha, mula la perah santan!!]. TQ so much maryana. i loike!! Hehe [cenyum lebar ni ;p] kalau nak tengok special entry tersebut boleh klik sini. Sambil2 tu boleh la terjah maryana ni :))

3 comments:

Rozuan Ismail said...

congrats!!dpt award plak..huhu..bukan selalu

mary ann ;) said...

tahniah2..dah betul dah tu eja nama sy..hehehe

kiwi said...

tq rozuan :)

thanks maryana :))

Labels

Adam (7) Alaf21 (2) Award (10) Beble (43) Ben Ashaari (6) Blog (20) blurr (11) Bola (1) borang (2) Buffered Earning (2) Cikgu (9) Cinta (13) Class (6) Comel (5) Contest (36) Dakwah (15) Entertainment (8) Exercises (7) Fakta (27) Famili (15) Follower (4) Food (1) Form1 (8) Form2 (11) Form3 (11) Form5 (2) Formulae (15) Friends (12) Funny (14) Gempak (6) Giveaway (44) Guru (7) Hawa (12) Hlovate (3) Iklan (10) induksi (2) interview (2) Jemari Seni (2) Jiwa Kacau (33) Jurulatih Utama (3) Kereta (5) Kiwi (37) Komik (2) Kucing (8) Link (2) Lyrics (2) Mathematics (22) Motivasi (17) Movie (1) Notes (20) Novel (4) Nuffnang (7) Panas (9) Past Year Questions (5) PBS (10) Petua (2) PT3 (4) Puisi Kreatif (13) RAM (1) rpt (9) Segmen (16) Sekolah (35) Senarai semak (5) senarai semak pbs (5) SPM (4) spp (1) Story (24) Student (25) Surat (5) Tagged (15) Tazkirah (30) Tips (40) Tutorial (10) Wordless Wednesday (4)