Sunday, December 26, 2010

500 BLOG !


Hi guys. Entri pertama untuk hari ni, tapi yang ke-100 untuk tahun 2010. Wow! tak sangka boleh mencapai seratus. Hihi.

Nampak banner kat atas tu tak? Ha.. kiwi nak bagitau, kiwi nak join segmen lagi. Kali ni pencarian 500 blog dalam masa 24 jam. So, sapa2 nak join kena cepat sebab hanya 500 blog yang terdahulu akan disenaraikan. Klik je kat banner okies!

Tuliskan serba sedikit mengenai diri anda dan tujuan jadi blogger.


Nama saya kiwi. Bukan nama betul, hanya nama samaran. Baru je memasuki alam pekerjaan. Feveret: Suka novel, suka nescaffe, suka satay. Suka berbelog pun ye. Hehehe :D

Dulu jadi blogger saje suka2, sekarang dah betul2 suka. =)

Cukup untuk kali ni. Tamau bebel2 nanti orang tamau baca. Hehe.

8 comments:

Cik Kira said...

hai!singgah dri blog BA!
gud luck ;)

Laili said...

salam perkenalan.
(dari segmen Ben Ashaari 500 Blog)

jom join Peraduan Teka Kek Secret Recipe di blog saya.

Myra Ayreen said...

salam kenal ....


saya salah seorang dari segmen ni ...


jenguk saya balik eyh !

http://myraayreenmurshemellow.blogspot.com/

Mimiey.. (^-^) said...

salam kenalan dari mimiey...

nasyieen.blogspot.com

Matika said...

mamat pun dah join..
salam perkenalan..
jangan lupa follow mamat aw..nnti sdih mamat..haha

http://luahan-hati-matika.blogspot.com/

[:::AFZARA:::] said...

hi mimie..saje je wat blog walking ..

http://afzara.blogspot.com

Shaherah said...

hye hye..
Assalamualaikum.. ^_^
Salam perkenalan..

Kalau free, singgah lar blog shera..
http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/

mcm ni lah said...

yess bagus tu saya follow awk

Labels

Adam (7) Alaf21 (2) Award (10) Beble (43) Ben Ashaari (6) Blog (20) blurr (11) Bola (1) borang (2) Buffered Earning (2) Cikgu (9) Cinta (13) Class (6) Comel (5) Contest (36) Dakwah (15) Entertainment (8) Exercises (7) Fakta (27) Famili (15) Follower (4) Food (1) Form1 (8) Form2 (11) Form3 (11) Form5 (2) Formulae (15) Friends (12) Funny (14) Gempak (6) Giveaway (44) Guru (7) Hawa (12) Hlovate (3) Iklan (10) induksi (2) interview (2) Jemari Seni (2) Jiwa Kacau (33) Jurulatih Utama (3) Kereta (5) Kiwi (37) Komik (2) Kucing (8) Link (2) Lyrics (2) Mathematics (22) Motivasi (17) Movie (1) Notes (20) Novel (4) Nuffnang (7) Panas (9) Past Year Questions (5) PBS (10) Petua (2) PT3 (4) Puisi Kreatif (13) RAM (1) rpt (9) Segmen (16) Sekolah (35) Senarai semak (5) senarai semak pbs (5) SPM (4) spp (1) Story (24) Student (25) Surat (5) Tagged (15) Tazkirah (30) Tips (40) Tutorial (10) Wordless Wednesday (4)