Sunday, December 28, 2008

selamat menyambut awal muharam,,=)

alhamdulillah berakhirnya tahun 1430 hijrah dan menjelmalah 1431 hijrah,,hijrah,,segalanya bermula di sini,,ecewah,,kih3~xde lah,,aku memain je,,erm,,mlm tadi aku tgk tv3 cerekarama SAMA TAPI TAK SERUPA,,mule2 cite tu mg syok,,last2 die cm meleret2,,lambat semacam,,ha xkesah la bende tu kan,,yang penting isinya,,insaf gak tengok cite tu,,wah,,tahun baru azam pun mesti mau baru,,sempena tahun hijrah ni aku berazam nak jadi lebih baik dari semua segi daripada tahun2 sebelumnya,,insyaallah,,klu dulu aku malas, skang ak mau jadi lebih ajin,,klu dulu aku kuat tidoq, skang aku mau kuat study,,klu dulu aku ayat cam laser, skang aku nak ubah,,klu dulu aku xpna dapat dean list, diz year aku mau itu dean list,,deen list pun aku mau juga,,amen3~haha,,ape pun jgn azam tgl azam dala an,,tu je nak cakap,,daa~assalamualaikum,,

No comments:

Labels

Adam (7) Alaf21 (2) Award (10) Beble (43) Ben Ashaari (6) Blog (20) blurr (11) Bola (1) borang (2) Buffered Earning (2) Cikgu (9) Cinta (13) Class (6) Comel (5) Contest (36) Dakwah (15) Entertainment (8) Exercises (7) Fakta (27) Famili (15) Follower (4) Food (1) Form1 (8) Form2 (11) Form3 (11) Form5 (2) Formulae (15) Friends (12) Funny (14) Gempak (6) Giveaway (44) Guru (7) Hawa (12) Hlovate (3) Iklan (10) induksi (2) interview (2) Jemari Seni (2) Jiwa Kacau (33) Jurulatih Utama (3) Kereta (5) Kiwi (37) Komik (2) Kucing (8) Link (2) Lyrics (2) Mathematics (22) Motivasi (17) Movie (1) Notes (20) Novel (4) Nuffnang (7) Panas (9) Past Year Questions (5) PBS (10) Petua (2) PT3 (4) Puisi Kreatif (13) RAM (1) rpt (9) Segmen (16) Sekolah (35) Senarai semak (5) senarai semak pbs (5) SPM (4) spp (1) Story (24) Student (25) Surat (5) Tagged (15) Tazkirah (30) Tips (40) Tutorial (10) Wordless Wednesday (4)