Thursday, November 13, 2008

wow,,!

Alhamdulillah,,carry mark aku antara yang tertinggi kat clazz,,ahaks,,astaghfirullah,,hurm,,pujian-pujian ni bleh wat aku rase bangga je,,isk2,,segala puji-pujian hanya bagi Allah, Tuhan yang menciptakan aku dan melimpahkan aku dengan pelbagai rahmat-Nya,,

Herm,,manusia memang ada banyak ragam,,tapi aku paling sian kat member aku sorang ni,,anak ke-2 tapi die cepat betul patah semangat n cepat terpengaruh ngan orang,,:-beza plak ngan perngai adik ke-2 aku-: ,,markah aku lebih 3 je dari dia,,dah dia give up,,ad0ii la kawan_ku sorang ni,,aku da xtau cane nak kasik die mangat,,any suggestion,,??

2 comments:

nu_Ox3r said...

power siot minah ni

eastrobo said...

tu arr name rezeki,,

Labels

Adam (7) Alaf21 (2) Award (10) Beble (43) Ben Ashaari (6) Blog (20) blurr (11) Bola (1) borang (2) Buffered Earning (2) Cikgu (9) Cinta (13) Class (6) Comel (5) Contest (36) Dakwah (15) Entertainment (8) Exercises (7) Fakta (27) Famili (15) Follower (4) Food (1) Form1 (8) Form2 (11) Form3 (11) Form5 (2) Formulae (15) Friends (12) Funny (14) Gempak (6) Giveaway (44) Guru (7) Hawa (12) Hlovate (3) Iklan (10) induksi (2) interview (2) Jemari Seni (2) Jiwa Kacau (33) Jurulatih Utama (3) Kereta (5) Kiwi (37) Komik (2) Kucing (8) Link (2) Lyrics (2) Mathematics (22) Motivasi (17) Movie (1) Notes (20) Novel (4) Nuffnang (7) Panas (9) Past Year Questions (5) PBS (10) Petua (2) PT3 (4) Puisi Kreatif (13) RAM (1) rpt (9) Segmen (16) Sekolah (35) Senarai semak (5) senarai semak pbs (5) SPM (4) spp (1) Story (24) Student (25) Surat (5) Tagged (15) Tazkirah (30) Tips (40) Tutorial (10) Wordless Wednesday (4)